Teamuitbreiding bij Telan!

Onderzoekers gezocht!

Pas jij in ons team?

Ons team breidt uit. Wij zoeken een leuke man of vrouw die:

  • Woont in de buurt van Sprang-Capelle
  • Een leuke baan wil voor erbij (8-24 uur per week)
  • Niet bang is om te bellen
  • Een flexibele agenda heeft

Herken jij jezelf hierin? Kom dan een dagdeel bij ons meedraaien! We ontdekken graag samen met jou of het werk bij je past. Als team staan wij bekend om onze humor, zorg en aandacht voor elkaar én onze professionele uitstraling. Voel jij je thuis bij ons? De koffie staat klaar.

Dit zijn wij

Familiebedrijf sinds 1991

Wij zijn Telan: sinds 1991 hét onderzoeksbureau dat organisaties helpt bij het meten en verbeteren van hun klantcontact. Telan is groot geworden met mystery calling, in een tijd dat telefonie hét kanaal was voor klantcontact. De wereld is veranderd en daar zijn wij als team in meegegroeid. Naast telefonie onderzoeken wij de kwaliteit van digitaal klantcontact: van social media tot WhatsApp en chat. Zo geven wij opdrachtgevers inzicht in de hele klantreis. In januari 2022 hebben wij met trots het stokje overgedragen aan de tweede generatie, ervan overtuigd dat ons werk nog niet klaar is.

Dit ga je doen

Ben jij nooit te oud om te leren?

Als ‘mystery caller’ doe jij je voor als echte beller. Wat je hoort en ervaart tijdens het gesprek leg je vast in ons systeem. Van het aantal seconden in de wachtrij tot de manier waarop de telefoon wordt aangenomen. Alle bevindingen van onze mystery callers komen samen in een rapport, waarmee onze opdrachtgevers hun klantcontact kunnen verbeteren. Geen zorgen, wij leren jou alles wat je moet weten. Vind je het ook leuk om digitaal klantcontact te analyseren? Bij Telan is er ruimte om jouw rol verder uit te breiden en eigen te maken.

Ben jij benieuwd of werken bij Telan iets voor jou is?
Wij komen graag met je in verbinding.

Bel of WhatsApp ons via 0416 – 33 88 00
of stuur een mailtje naar lynnverhoofstad@telan.nl